CONTACTEER ONS

Tel: 0470 / 52 55 10

[email protected]
BE0526961012

OPENINGSUREN

 • Dinsdag
  09u00 - 15u00
 • Woensdag
  08u00 - 15u00
 • Donderdag
  09u00 - 15u00
 • Vrijdag
  09u00 - 15u00
 • Zaterdag
  09u00- 15u00

Oesters, kreeft of krab nodig voor een feestelijk menu? Bij DE VISMET kiest u ze zelf uit ons homarium!


Verse of levende schaal- en schelpdieren (oesters, kreeft, krab, ...) die koopt u vast liever in een gespecialiseerde viswinkel dan in de plaatselijke supermarkt. Zeker met de feestdagen! Met schaal- en schelpdieren op het menu krijgt uw menu meteen een feestelijke toets!

In onze viswinkel in Merchtem, De Vismet, bent u namelijk altijd zeker dat kreeften en oesters vers en gezond zijn, want dat kan u simpelweg zelf controleren. In het homarium vertoeven onze oesters en kreeften in optimale omstandigheden met voldoende zuurstof en het juiste zoutgehalte. En dat zie je eraan ... Bij DE VISMET kan u vlot terecht voor creuse oesters, platte oesters, verse krabben, Canadese kreeft en babykreeften, Noorse kreeft en Oosterschelde kreeft: altijd keuze genoeg!

Creuse oesters kan u bij ons zelfs per stuk verkrijgen, want ook deze oesters leggen we in het homarium. Net zoals in de vrije natuur en dus niet in een kratje of op ijs. Zo blijven ze gezond en altijd vers. En verkiest u zelf toch de platte oesters boven de creuse, dan zijn die op bestelling verkrijgbaar.

Qua kreeftsoorten hebben we meestal de Canadese baby-kreeften van 300 à 350 g en grote Canadese kreeften van 600 g tot 1.000 g in huis. Andere kreeftsoorten zoals de Noorse kreeften en Oosterschelde kreeften zijn ook steeds op verzoek verkrijgbaar. En weet u waarom u zelden krabben in het homarium ziet? Dat is eenvoudig te verklaren: de temperatuur in het homarium is perfect voor kreeften en oesters, maar toch iets te koud voor gezonde krabben. Net daarom vindt u ze niet bij de kreeften, maar wel elders in onze winkel!

Voor uw krab en kreeft of andere crustacea: bij viswinkel De Vismet bent u zeker van verse topkwaliteit!

Contacteer ons vandaag nog!