CONTACTEER ONS

Tel: 0470 / 52 55 10

[email protected]
BE0526961012

OPENINGSUREN

 • Dinsdag
  09u00 - 15u00
 • Woensdag
  08u00 - 15u00
 • Donderdag
  09u00 - 15u00
 • Vrijdag
  09u00 - 15u00
 • Zaterdag
  09u00- 15u00

OVER ONS

Natuurlijk zijn we een gekende viswinkel & traiteur , maar we zijn zelfs nog meer dan dat. Want bij DE VISMET verkopen we namelijk niet alleen verse vis, mosselen en schaal- & schelpdieren , we geven ook onze recepten prijs en we delen met U graag onze tips & tricks voor de lekkerste visbereidingen. Welke vissoort kunnen we aanbevelen, wat past er bij de andere gerechten op uw menu en hoe maakt u de vis best klaar? Deze informatie, maar ook veel meer krijgt u gratis en voor niets, dus stel zeker al uw vragen aan Tania en Jurgen!

We geven U altijd zeer waardevol advies, want eigenaar Jurgen Strijbol heeft jaren gewerkt als chef in verschillende sterrenrestaurants en als privé-kok op plezierjachten. U kan gerust stellen dat hij een bijzondere voorliefde heeft voor koken met vis en net daarom hechten we bij DE VISMET veel belang aan kwaliteit en versheid van onze producten.

In onze viswinkel verkopen we de courante vissoorten, maar we kunnen ook minder evidente vissoorten aanbieden op bestelling. En ook deze meer exotische of minder bekende vissoorten leveren we uiteraard supervers.

Met onze verse vis kan u zelf aan de slag gaan en de lekkerste gerechten op tafel toveren. Daarnaast kan u bij onze eigen traiteur-afdeling kiezen uit tal van lekkere visgerechten, die we elke dag vers bereiden. We hebben hier altijd verschillende gerechtjes klaargemaakt en ook dagelijks een bijzonder gerecht, volgens het seizoen en de smaken van onze chef. Een dagmenu met verse vis, bereid door een topchef aan 8,50 EUR? Dat doet u al meteen watertanden ...

WELKOM bij DE VISMET !