Tania en Jurgen verwelkomen u graag in hun kwalitatieve vishandel en traiteurzaak "De Vismet".

Van dinsdag tot zaterdag kan u langskomen van 09:00 tot 15:00 u.  Al zijn wij natuurlijk zelf al veel vroeger wakker om met liefde voor het vak in de potten te roeren. Met parking voor en naast de deur zijn we bijzonder vlot bereikbaar. Kom het aanbod ontdekken in onze viswinkel in de Mieregemstraat in het centrum van Merchtem en laat u verrassen door de ruime keuze en onze klantgerichte service.

Bij DE VISMET verkopen we niet alleen verse vis, mosselen en schaal- & schelpdieren, we geven ook onze recepten prijs en we delen met U graag onze tips & tricks voor de lekkerste visbereidingen. Daarnaast hebben we onze eigen traiteur-afdeling, waar we de allerbeste visgerechten klaarmaken voor U en uw gasten! Kom snel een smakelijk visgerecht afhalen. Of maak zeker al uw wensen bekend aan Tania en Jurgen!


BESTEL NUWELKOM bij DE VISMET !

TRAITEUR

DE VISMET is eveneens TRAITEUR. Al onze visgerechten zijn vers bereid door de topchef in zijn open keuken

Eigenaar Jurgen Strijbol heeft jaren gewerkt als chef in verschillende sterrenrestaurants en als privé-kok op plezierjachten. U kan gerust stellen dat hij een bijzondere voorliefde heeft voor koken met vis en net daarom hechten we bij DE VISMET veel belang aan kwaliteit en versheid van onze producten.

Partner Tania verwelkomt u graag als gastvrouw van DE VISMET, zowel in de winkel als in de traiteur afdeling. Contacteer ons vandaag nog!

lees meer Prijslijst