CONTACTEER ONS

Tel: 0470 / 52 55 10

[email protected]
BE0526961012

OPENINGSUREN

 • Dinsdag
  09u00 - 15u00
 • Woensdag
  08u00 - 15u00
 • Donderdag
  09u00 - 15u00
 • Vrijdag
  09u00 - 15u00
 • Zaterdag
  09u00- 15u00

Bij speciaalzaak DE VISMET in Merchtem zijn mosselen het hele jaar door verkrijgbaar.

Het is niet zo dat mosselen enkel verkrijgbaar zijn in de maanden met een R. Al zijn ze dan natuurlijk wel het lekkerste en het voordeligst. U kan heel het jaar door mosselen kopen bij speciaalzaak mosselen De Vismet in Merchtem. Buiten het seizoen bieden we hangcultuur mosselen aan en in het seizoen de lekkere bodemcultuur mosselen.

Bij De Vismet kiezen we bewust voor Imperial, Jumbo en Goudmerk mosselen. Het verschil tussen de drie merken zit hem in de grootte van de mosselen en in de prijs. Alle drie zijn het Zeeuwse topproducten met een bijzonder fijne smaak en goed gevuld in de schelp. Imperial mosselen zijn de kleinste mosselen en Goudmerk de grootste, al heeft deze grootte weinig invloed op de smaak. Het hangt er eerder van af of u veel of weinig mosselen in de borden wenst te dresseren. En vooral uw kookkunsten hebben een invloed op de smaak natuurlijk. Mosselen natuur, in witte wijnsaus of met een speciale twist, mosselgerechten gaan nooit vervelen!

Onze mosselen zijn bovendien ook erg proper op zich. Met één keer goed spoelen zijn ze meteen klaar voor de kookpot. Mosselen maken met kwaliteitsmosselen uit onze speciaalzaak gaat daarom eens zo snel. Informeer u dus naar het mosselaanbod in onze speciaalzaak mosselen in Merchtem en naar onze favoriete bereidingen. Want bij viswinkel De Vismet delen Tania en Jurgen graag hun beste kooktips met u.

Heeft u met uw familie, vereniging of onderneming een waar mosselfestijn gepland? Ook dan is het de moeite om uw plannen met ons te delen. Niet alleen leveren we u de beste mosselen, we hebben ook ervaring met het logistiek ondersteunen van de organisatie met tips & advies en bijvoorbeeld verhuur van koelcellen.Contacteer ons vandaag nog voor bijkomende inlichtingen!