CONTACTEER ONS

Tel: 0470 / 52 55 10

[email protected]
BE0526961012

OPENINGSUREN

 • Dinsdag
  09u00 - 15u00
 • Woensdag
  08u00 - 15u00
 • Donderdag
  09u00 - 15u00
 • Vrijdag
  09u00 - 15u00
 • Zaterdag
  09u00- 15u00

Bij DE VISMET kan je dagverse vis kopen en kooktips verzamelen bij een topchef!

Dagverse vis kopen doe je bij De Vismet in Merchtem. We hebben een constante dagverse aanvoer van kwaliteitsvissen uit binnen- en buitenland én kunnen elke vissoort vers aanleveren op bestelling. Daarom garanderen wij u steeds KWALITEIT & VERSHEID bij DE VISMET.

De beste vissoorten, zoals o.a. de Atlantische zalm, kabeljauw, schelvishaas, victoriabaars, roodbaarsfilet, zeebaarsfilet, pladijs, tong en forel hebben we meestal in de toonbank beschikbaar. Maar ook de minder bekende soorten kan u bij ons verkrijgen. Verse tonijn, lenghaas, rivierpaling of vissen in hun geheel, ... het zijn maar enkele voorbeelden van wat we op verzoek kunnen voorzien. Of wenst u eens een lekkere portie zeebarbeel, heilbot, steenbolk, zonnevis, zwaardvis, pieterman, heek, bot, zeewolf, koolvis, ombervis (corvina), griet, wijting of vlaswijting ... Vraag het aan Tania of Jurgen en het ligt spoedig smakelijk op uw bord!

Weet u graag wat meer over een bepaalde vissoort, over de correcte bereiding van een gerecht, de beste gaartijden of passende ingrediënten voor lekkere combinaties,… dan kan u steeds terecht bij Tania en Jurgen: wij helpen u graag!

Zin in vis op het menu? Kom een kijkje nemen welke verse vissen we vandaag aanbieden en maak een gerechtje in functie van de vis van het seizoen of met de vis die u op het moment zelf het meest aanspreekt. Neen, u hoeft geen recept op voorhand te hebben opgezocht, want in onze winkel legt chef Jurgen u met plezier uit hoe u de vis van uw keuze best bewaart en bereidt. Zo kan u zorgeloos dagverse vis kopen volgens het aanbod en de goesting van het moment.

Toch al op voorhand een recept geselecteerd? Informeer u of we de juiste vis vandaag beschikbaar hebben of vraag naar een passend alternatief. Chef Jurgen of Tania hebben alvast een idee om uw gerecht te doen slagen.

Of heeft u een etentje gepland en de menu al ruim op voorhand bepaald? Dan is het nog makkelijker, want wij kunnen elke vissoort leveren op bestelling. Vers en op tijd uiteraard. En enorm praktisch, want u moet dan enkel nog de dag zelf uw verse vis komen afhalen. Denkt u er wel aan om minimum 24 u op voorhand uw bestellingen door te geven? Zo is een tijdige beschikbaarheid én de versheid gegarandeerd.

Laat u inspireren voor uw bereidingen in onze viswinkel of kijk al even op onze Facebook pagina voor de vis van het seizoen.

Contacteer ons vandaag nog!