CONTACTEER ONS

Tel: 0470 / 52 55 10

[email protected]
BE0526961012

OPENINGSUREN

 • Dinsdag
  09u00 - 15u00
 • Woensdag
  08u00 - 15u00
 • Donderdag
  09u00 - 15u00
 • Vrijdag
  09u00 - 15u00
 • Zaterdag
  09u00- 15u00

DE VISMET is eveneens TRAITEUR. Al onze visgerechten zijn vers bereid door de topchef in zijn open keuken!


Vandaag goesting in lekkere vis, maar geen zin om zelf te koken? Toch simpel! Kom snel een smakelijk visgerecht afhalen: wij hebben dat voor u reeds dagvers bereid, u warmt het gewoon nog even op ... Enkele gaatjes prikken in de folie en opwarmen in de microgolfoven of de folie verwijderen en het bakje in de oven plaatsen ... op een mum van tijd serveert u uw tafelgenoten een topgerecht.

En het zijn geen alledaagse traiteurgerechten, want al onze visgerechten worden dagelijks met liefde bereid door onze huischef Jurgen. Een echte viskenner en vooral een gepassioneerde kok. Want Jurgen heeft jaren in verschillende sterrenrestaurants gewerkt en als priv├ę-kok gekookt op plezierjachten. Niemand aan tafel hoeft dus te weten dat u zelf geen uren aan het fornuis heeft doorgebracht. Of toch? Want steeds meer en meer mensen uit Merchtem en omgeving herkennen de stijl en kwaliteit van DE VISMET!

Al onze gerechten worden bovendien bereid in de open keuken van onze winkel! Zo kan u de chef zelf aan het werk zien en bent u zeker van de beste kwaliteit en van een hygi├źnische bereiding. Kom kijken in de toonbank, wat we hebben klaargemaakt of opteer voor onze lekkere dagmenu. Elke dag voorzien we (dagelijks wisselend) een smakelijk visgerecht aan slechts 9,20 EUR per portie. Een sterrenkeuken aan deze prijs, dat is gezond, lekker en betaalbaar! Bedrijven en verenigingen kunnen ook lekkere visschotels en hapjes bestellen, die op verzoek aan huis geleverd kunnen worden. Visgerechten voor tijdens uw meeting, personeelsfeest of receptie: onze traiteurdienst maakt ze met de grootste zorg.

Benieuwd naar enkele van onze favoriete traiteur visgerechten? Neem een kijkje in onze traiteurlijst en laat u verleiden door de keuze of bezorg ons uw wensen en we bereiden uw gerecht op aanvraag.

Neem vandaag nog contact met ons op!